A Cseh Köztársaság

  • 1Autóval utazik Csehországba?
  • 2Autópálya matricák a Cseh Köztársaságban
  • 3Kötelező felszerelés
  • 4Tankolás és benzinárak
  • 5Cseh KRESZ
  • 6Pénzbírságok
1

Autóval utazik Csehországba?

A Cseh Köztársaság egyre kedveltebb úticél az európai emberek számára. Általában nyaralás céljából indulnak útra és a legtöbb esetben autóval.

a Cseh Köztársaságba történő utazással kapcsolatos információk
Autóval való közlekedés Csehországban: Ön is tervezi, hogy Csehországba látogat autójával? Akkor biztosan megismerné a helyi előírásokat, a tankolási lehetőségeket és hogy vajon kötelező-e autópálya matricát vásárolni (a válasz: igen, és ezt megteheti a weboldalunkon keresztül!). Nálunk megtalálja az összes fontos információt, és előnyére használhatja azokat.

Árak

10 napos cseh autópálya matrica
HUF 22.95
Havi cseh autópálya matrica
HUF 49.95
Éves cseh autópálya matrica
HUF 79.95
2

Autópálya matricák a Cseh Köztársaságban

Minden gépjárművezető számára, aki Csehországban gépjárművel közlekedik kötelező autópálya matricát venni. A cseh matrica e-matrica, amelyről másolatot kell készíteni és azt szintén a gépjárműben kell tárolnia a sofőrnek, bemutatására bármikor felszólíthatják. A cseh autópálya matricát itt veheti meg. Gyors és egyszerű, a matricáját pár perc alatt kézhez kapja.
csehország autópálya matrica

Rendelje meg előre a Csehországban kötelező autópálya matricát.

MEGRENDELEM
3

Kötelező felszerelés

Amikor Csehországba utazik, bizonyos dolgokat kötelezően a gépjárműben kell tartania. A matrica mellett, az autóban legyen elakadásjelző háromszög, láthatósági mellény, elsősegélydoboz és – sok másik országgal ellentétben – pótkerék.
In Die Tschechische Republik is maut elektronisch

Ha több információra van szüksége a kötelezettségekkel vagy a gépjárműben tartandó felszereléssel kapcsolatban, itt talál további infomációt.

4

Tankolás és benzinárak

Mindegy, hogy benzint, dízelt, gázolajat kell tankolnia, vagy elektromos autóját fel kell töltenie: Amikor idegen országban közlekedik, a tankolás mindig kihívást jelent. Ez a Cseh Köztársaságra is igaz. Nálunk megtalálja az összes szükséges információt, ha tankolni akar Csehországban. Itt talál további információt.
Kontakt Mauttschechien bei fragen

Van kérdése a cseh autópálya matricával kapcsolatosan?

Szívesen segítünk.

5

Cseh KRESZ

Milyen közlekedési szabályok érvényesek a Cseh Köztársaság területén? Ha autóval közlekedik Csehországban, biztosan feltette már magának ezt a kérdést. Általánosan abból lehet kiindulni, hogy a KRESZ minden országban hasonló. Ettől függetlenül természetesen lehetnek eltérések. Emiatt készítettünk egy részletes áttekintést a hatályos cseh KRESZ előírásairól.
6

Pénzbírságok

Ha Csehország területén megszegi a KRESZ szabályokat, számítania kell pénzbeli bírsággal. De milyen az eljárás az országban és milyen magasak lehetnek ezek a bírságok? Ezt biztosan tudni akarja. Emiatt erre egy külön oldalt fejlesztettünk ki, ami ezzel a témával foglalkozik.
0
Kosár
Rendelés összege: HUF 0
Tovább a pénztárhoz