Cseh Köztársaság GYIK

ÁLTALÁNOS KÉRDÉS

Igen, a Csehországban található összes autópályán kötelező a matrica használata.
A rendszerünk nagyon egyszerűen működik. Válassza ki járművének típusát, adja meg az utazás időszakát és pontosan megmondjuk, melyik autópálya matricára lesz szüksége.

Mindig ügyeljen arra, hogy a megfelelő járművet kiválassza. Amennyiben rossz jármű típust választ a matrica érvényességét veszti, ami minden esetben pénzbeli bírságot maga után.
A megrendeléshez szükséges adatokat 2 perc alatt kitöltheti. Ha 22:00 elött adja le a megrendelést, a matrica még aznap kiszállításra kerül.
Az autópálya matrica kötelezettség egész Csehország területén minden motorizált, négy kerekű (motorbiciklire nem) járműre vonatkozik. Tehergépkocsi, busz és utánfutó esetén egy speciális fedélzeti egységen keresztül történik meg az útdíjfizetés, a kínálatunk ezeket az egységeket nem tartalmazza.
Amennyiben megrendelését 22:00 elött leadja és kezdési napnak a mai napot jelöli meg, gondoskodunk róla, hogy a matrica aznapra érvényes legyen.

Kétség esetén vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon annak érdekében, hogy kérését prioritással és díjmentesen feldolgozzuk.
Kérjük, mielőbb lépjen kapcsolatba velünk e-mailben. Legyen kéznél a kérelem száma és a helyes adatok és együtt találunk megoldást.
Kérjük, mielőbb lépjen kapcsolatba velünk e-mailben. Legyen kéznél a kérelem száma és a helyes adatok és együtt találunk megoldást.
A törvény előírja, hogy másolatot tartson a járműben az autópálya matricáról. Kérjük, készítsen másolatot róla és tegye a kesztyűtartóba.
Igen, az útdíj fizetési kötelezettség elmulasztása mindig pénzbeli bírságot von maga után. Bírságot kell fizetni akkor is, ha a matricán helytelen dátum vagy rendszám szerepel, vagy ha a jármű típusa nem megfelelő.

Ügyeljen arra, hogy az adatokat utazása elött ellenőrizze, a helytelen adatokért nem vállalunk felelősséget.

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Az autópálya matrica díja jármű típusonként és érvényességi időtartamonként változik. További információt az árakról a(z) https://csehmatrica.hu/cseh-autplya-matrica/ oldalon talál. Kérdés esetén lépjen velük kapcsolatba.
Nálunk az alábbi fizetési módok közül választhat: bankkártyával, Paypal fiókon vagy Sofort Banking fizetési rendszeren keresztül.
A cseh autópálya matrica elektronikus, így e-mailben küldjük meg.
Nem, a cseh autópálya matrica elektronikus, így e-mailben küldjük meg.
Ez sajnos nem lehetséges. Az adatokat és a rendszámot közvetlenül a cseh autópálya fenntartóinak kell lejelentenünk, így lemondásra nincs lehetőség.
0
Kosár
Rendelés összege: HUF 0
Tovább a pénztárhoz